Morten Hedemann Photography | Nyt kamerahus

Nyt kamerahus

March 20, 2014  •  Leave a Comment

I kender det nok allesammen.

Engang imellem, SKAL der bare noget nyt til. Det behøver ikke nødvendigvis at være helt nyt, men bare nyt for dig. Sådan havde jeg det den anden dag, hvor jeg besluttede mig for at udvide grejlisten lidt. Dette gjorde jeg med et "nyt" kamerahus. Valget faldt på et kamerahus jeg længe har ønsket mig, et såkaldt "full frame" Det er altså et kamerahus med en stor sensor, med en fantastisk billedkvalitet. Med 2 forskellige kamerahuse, kan jeg nu dække et større billedmæssigt område, uden at skulle til at skifte objektiv i marken, hvilket kan resultere i støv og andet skidt inde i kameraet... NOT GOOD :)

Nu kommer så en periode, hvor jeg skal blive fortrolig med, det nye kamerahus, men det minder heldigvis rigtig meget om det gamle, så det skal jeg hurtigt få lært at kende:)

Hvilket af de to kameraer tror du er full frame?


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September (2) October November (2) December
January (1) February March (2) April (2) May June (1) July August (1) September (2) October November December
January February (1) March April May June July August September October November December
January (1) February (1) March April May June July August September (1) October November December
January February March (1) April May June July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December