Morten Hedemann Photography | En kold fornøjelse

En kold fornøjelse

February 04, 2016  •  Leave a Comment

Det var en kold fornøjelse, da Sabine fra Frederikshavn, stillede op til gravid-fotografering i slutningen af januar 2016.

Location: Bangsbo botanisk have i Frederikshavn

I bangsbo botanisk have er der mange steder man kan fotografere. Jeg er specielt vild med den lange allé, der går helt ned til Bangsbo Hovedgård.
I havens øvre del er der et stort stendige, som danner en rå og hård baggrund og sneen er bare med til at give det endnu mere kontrast.

Nyd billederne og send en tanke til Sabine, der ikke fik kolde fødder, trods det kolde underlag.

En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn En kold fornøjelse for Sabine, der stillede op til gravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavnSabine gravidGravid fotografering i bangsbo botanisk have, frederikshavn


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September (2) October November (2) December
January (1) February March (2) April (2) May June (1) July August (1) September (2) October November December
January February (1) March April May June July August September October November December
January (1) February (1) March April May June July August September (1) October November December
January February March (1) April May June July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December