Morten Hedemann Photography | Takkekort

Takkekort

March 13, 2017  •  Leave a Comment

Takkekort

Som du måske allerede ved, så har jeg i lang tid tilbudt, at lave takkekort for alle mine brudepar og konfirmander.

Som noget helt nyt har jeg for ganske nyligt åbnet en såkaldt Etsy shop. Etsy.com er et sted, hvorfra man kan sælge alverdens kreative ting, herunder takkekort. Jeg har hidtil købt mig til de forskellige skabeloner, som jeg bruger og tilbyder som takkekort.

I takt med at mine evner i Photoshop er blevet bedre, har jeg droppet at købe flere forud-designede-takkekort-skabeloner. Nu designer jeg dem simpelthen selv.

Shoppen er lille.... Endnu ;-)
Meeeen.... Jeg bruger i øjeblikket en del tid, på at skitsere og designe takkekortene på papir, for derefter at skabe dem i photoshop. Det er skide spændende kan jeg fortælle og jeg bliver tvunget ud i at, bruge og beherske funktioner i photoshop, som jeg end ikke vidste eksisterede. Spændende :-)

Hvad betyder det så for dig som kunde?

Det betyder at Du får endnu flere flotte designs at vælge imellem, når du skal have lavet takkekort.

Her er et par eksempler og resten kan du se her: https://www.etsy.com/dk-en/shop/StyleYourDesign

Hvis du har en etsy konto, så giv lige shoppen et like :-)

 

Wedding thank you card templateDiy printable thank you card templates, photoshop doc psd Wedding thank you card templateDiy printable thank you card templates, photoshop doc psd Wedding thank you card templateDiy printable thank you card templates, photoshop doc psd Wedding thank you card templateDiy printable thank you card templates, photoshop doc psd


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September (2) October November (2) December
January (1) February March (2) April (2) May June (1) July August (1) September (2) October November December
January February (1) March April May June July August September October November December
January (1) February (1) March April May June July August September (1) October November December
January February March (1) April May June July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December