Morten Hedemann Photography | Priser Bryllup

Fotografer er meget forskellige og det er vigtigt, at I finder én der lever op til jeres forventninger. Nogle fotografer levere 1000 digitale billeder redigerede eller uredigerede. Andre levere en håndfuld print til et album. Der er mange måder, at gøre det på og lige så mange måder I som kunder gerne vil have det på.


Den måde jeg har valgt, at "levere varen", er i form af print i forskellig størrelse* af 10-30 udvalgte billeder, som farvekorrigeres og efterbehandles i Lightroom og Photoshop, så de fremstår helt fantastiske. 
Derudover vælger jeg alle de bedste billeder fra dagen, herunder stemnings- og detaljebilleder, som I får med på USB stick(+kr 250,-) eller som gratis download via Dropbox. Disse billeder er farvekorrigeret og klar til print i op til størrelse 18x24cm.**

Som en slags bryllupsgave, laver jeg et flot slideshow i høj opløsning, der via billeder, video og god musik, giver jer et følelsesmæssigt tilbageblik på dagen. Lige til at dele med jeres gæster, venner og familie på facebook, mail m.m.

 

Pakke A (Kirken) Kr. 4.000,-

Jeg ankommer til kirken ca. 1 time før vielsen og fotografere gæsterne der ankommer. Tager stemningsbilleder, af gæsterne der hilser på gommen. Brudens ankomst til kirken og selve vielsen. Afslutter med stemningsbilleder udenfor kirken og riskast.
10 Print: 4 stk. 9x12 cm. - 3 stk. 13x18 cm - 2 stk. 18x24 cm - 1 stk. 30x40 cm.

 

Pakke B (Portræt) Kr. 5.000,-

Vi mødes på en aftalt location efter vielsen og skyder nogle flotte Bryllupsportrætter.
10 Print: 4 stk. 9x12 cm. - 3 stk. 13x18 cm - 2 stk. 18x24 cm - 1 stk. 30x40 cm.

 

Pakke C (Kirken + Portræt) Kr. 6.500,-

Jeg ankommer til kirken ca. 1 time før vielsen og fotografere gæsterne der ankommer. Tager stemningsbilleder, af gæsterne der hilser på gommen. Brudens ankomst til kirken og selve vielsen. Derefter stemningsbilleder udenfor kirken med efterfølgende riskast.
Efter kirken, er der fotografering på en udvalgt location, med traditionelle og utraditionelle portrætbilleder.

15 Print: 5 stk. 9x12 cm. - 4 stk. 13x18 cm - 3 stk. 18x24 cm - 2 stk. 30x40 cm. - 1stk. 40x50 cm.

 

Pakke D (Kirken + Portræt + Fest) Kr. 9.000,-

Jeg ankommer til kirken ca. 1 time før vielsen og fotografere gæsterne der ankommer. Tager stemningsbilleder, af gæsterne der hilser på gommen. Brudens ankomst til kirken og selve vielsen. Derefter stemningsbilleder udenfor kirken med efterfølgende riskast. Efter kirken, er der fotografering på en udvalgt location, med traditionelle og utraditionelle portrætbilleder.
Til receptionen, vil jeg tage formelle familiebilleder, samt billeder af borddækning, kage m.m. Derudover fanger jeg stemningen blandt jer og jeres gæster. Jeg vil have fokus på taler og andre happenings. Jeg vil dagen igennem optage små videosekvenser(uden lyd), der bruges til slideshow. Det hele sluttes af med brudevalsen med alt hvad dertil høre.

30 Print: 10 stk. 9x12 cm. - 8 stk. 13x18 cm - 6 stk. 18x24 cm - 4 stk. 30x40 cm. - 2stk. 40x50 cm.

 

Pakke E (Fra makeup til brudevals) Inkl. Photobooth Kr. 14.500,-

Dette er den helt store pakke, hvor jeg følger jer hele dagen. Jeg ankommer til aftalt tid, for brudemakeuppen og følger bruden under hendes forberedelse. Her fanger jeg stemningsbilleder af bruden og hendes nærmeste, mens de hygger eller "stresser" med forberedelserne. Hvis Brud og Gom ikke befinder sig langt fra hinanden, vil jeg også besøge gommen og forevige hans forberedelser.
Jeg kører til kirken, så jeg er der ca. 1 time*** før vielsen og fotografere gæsterne der ankommer. Tager stemningsbilleder, af gæsterne der hilser på gommen. Brudens ankomst til kirken og selve vielsen. Derefter stemningsbilleder udenfor kirken med efterfølgende riskast. Efter kirken, er der fotografering på en udvalgt location, med traditionelle og utraditionelle portrætbilleder. Til receptionen, vil jeg tage formelle familiebilleder, samt billeder af borddækning, kage m.m. Derudover fanger jeg stemningen blandt jer og jeres gæster. Jeg vil have fokus på taler og andre happenings. Jeg vil dagen igennem optage små videosekvenser(uden lyd), der bruges til slideshow. Det hele sluttes af med brudevalsen med alt hvad dertil høre.

Inkl. 3 timers Photobooth, hvor I og Jeres gæster kan slå jer løs, foran kameraet med masser af sjove rekvisitter. Billederne fra Photobooth'en kan endda deles direkte på de sociale medier og eller til egen email. Endvidere samles alle billederne i et onlinegalleri, der er lige til at dele med alle gæsterne. 
Se eksempler HER

30 Print: 10 stk. 9x12 cm. - 8 stk. 13x18 cm - 6 stk. 18x24 cm - 4 stk. 30x40 cm. - 2stk. 40x50 cm.

 

Forlovelses-session (varighed 1-2 timer) Kr. 2.000,-

Det er i de senere år, blevet meget populært, for kommende brudepar, at få lavet en portrætserie, inden brylluppet.
En forlovelses-session eller kæresteportræt (man kan nemlig godt få en forlovelses-session, selvom man ikke skal giftes) er en portrætserie, bestående af en række uformelle og afslappede billeder, som afspejler hvem I er som par.
 Derfor foregår den, på et sted der har betydning for Jer. Kan i godt lide lange gåture på stranden, så tager vi en tur på stranden. Er I mere til picnic i skovbunden, så tager vi på skovtur. Få lavet en portrætserie, som I kan nyde i mange år ud i fremtiden.

Perfekt til bryllupsinvitationerne, og som dekoration til brylluppet.
Der leveres minimum 10 redigerede billeder

Billederne leveres digitalt i fuld opløsning, så I selv kan printe dem.

 

Photobooth (Festens midtpunkt) Kr. 1.500,-

3 timers Open-air-Photobooth****, hvor I og Jeres gæster kan slå jer løs, foran kameraet med masser af sjove rekvisitter (hatte, briller skilte m.m.). Alt du skal gøre er, at tage et par sjove rekvisitter, stil dig foran kameraet og tryk på skærmen, så er det bare med at smileJ
Billederne fra Photobooth'en kan endda deles på de sociale medier og via email, direkte fra Mediebaren. Der er garanti for kø ;-)
Derudover samles alle billederne i et onlinegalleri, der er lige til at dele med alle gæsterne. 

 

*Printstørrelserne i cm: 9x12, 13x18, 18x24, 30x40, (40x50 kun i pakke B, C og D)
** De digitale billeder kan leveres i fuld opløsning for Kr. 1000,-  
*** Tiden aftales sådan, at I som brudepar, får det meste ud af det. Hvis ikke i fx ønsker billeder af gæsterne der ankommer, vil jeg naturligvis ikke være ved kirken en time før.
**** Open-air-photobooth betyder at det ikke er en lukket kasse, men en åben løsning, hvor der kan være mange med på billedet på sammetid.

Alle priser er inkl 25% moms